Despre Mine – Alexandru Enache

IMG_6520z

Despre Mine

Salut. De cele mai multe ori sunt intrebat, cu ce ma ocup?  Un raspuns sec  ar fi … Creez mediul de comunicare al viitorului 🙂 mai precis lucrez in telecom … pana sa apuc eu sa raspund si sa detaliez exact, primeam intrebari, deci lucrezi la Telekom … nu chiar, la Orange, nu chiar. Hmm si atunci ce faci mai exact? … Well asta-i profilul de business si cel personal … imi place sa calatoresc, si imi caut activitati care implica calatorii.

Am inceput prin a-mi vizita tara impreuna cu familia mea, astfel am deprins pasiunea calatoriilor. Am experimentat diferite forme de transport, incepand de la traditionalul mers pe jos, mai mult alergat … de caini, cand ne dadea nasul jos intr-o statie dubioasa, pana la una dintre noile pasiuni mersul pe mare.

Nascut pe 2 aprilie 1983, in orasul Pucioasa. Am trait-o in mare parte in Targoviste. Acum locuiesc in Bucuresti. Am terminat facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Bucuresti, am urmat un master de Consultanta si dezvoltarea afacerilor la ASE … iar de aici cine stie unde 🙂

Ma puteti contacta pe email: alexander.enache@gmail.com

Alex