Webstock este cel mai relevant eveniment pe partea de social media si online. Anul acesta implineste 10 ani, asa ca pe 5 octombrie avem parte de o editie festiva. Vor fi aici oameni pe care ii respect precum Vlad Voiculescu. Si ce ar trebui sa insemne pentru tine, pentru mine?

Webstock 2018Social media a devenit o parte integranta a vietii noastre. Fie ca vorbim cu prietenii, impartasim experiente, fie ca aflam lucruri noi, fie ca lansam “revolutii” sau dezvoltam proiecte impreuna. Practic social media a devenit un spatiu prin care ne sunt influentate gandurile, alegerile, actiunille.

Este prima data cand particip in calitate de blogger acreditat asa ca sunt nerabdator sa aflu mai multe despre blogging, social media, best practices. Am vazut programul. Pot sa spun ca astept cu interes sectiunile inspirationale de dimineata cu Vlad, Cabral dar si Cornel Amariei, un tanar inventator roman.  Precum si sectiunea de Storytelling. Inca se mai pot lua invitatii pentru sesiunile din partea a doua a zilei folosind link-ul urmator.

Evenimentul se va termina cu o gala in care se vor premia proiecte importante desfasurate in online. De exemplu la sectiunea mobile applications am vazut ca sunt cateva aplicatii pentru programari online la doctor, poate fi utila in caz de necesitate.  Aplicatie de messaging pe baza numarului de masina, ar fi folositoare daca e adoptata la o scara mai mare. Aplicatie de plati online a facturilor. Asta chiar o sa o folosesc, pare destul de profi facuta.  Sau sectiunea Innovation, cum e folosita tehnologia Virtual reality in diferite proiecte online. Aici sunt toate categoriile.

Primul articol pe care l-am scris pe acest blog a fost in 2012. De atunci au trecut anii, si am observat ca nu aveam o constanta in a scrie. Recent m-am trezit cu mai mult de 2 hardisk-uri de poze, de care aproape am uitat. Asa ca am inceput curatenia. Mi-am readus aminte ca imi face placere sa scriu si sa-mi documentez calatoriile. Asa ca m-am reapucat sa scriu.

Mi-am propus sa imi dezvolt mai mult abilitatile de a scrie si a povesti. Stiu ca am de rezolvat multe, de la greseli gramaticale, pana la modul in care scriu. Lucrez pentru a imbunatati. De cate ori vrei sa faci o transformare ai nevoie de un grup de sprijin, dar ai nevoie si de oameni care au reusit sa faca o transformare in domeniul in care vrei sa te dezvolti. Pentru mine Webstock este un astfel de eveniment unde pot intalni oameni faini cu aceleasi pasiuni, si ma poate ajuta sa ma imbunatatesc.

Asa ca daca si tu te gandesti sa-ti documentezi experientele si te incurajez sa o faci, construieste-ti un mediu care sa-ti sustina pasiunea. Oameni, lucruri, evenimente. Daca esti pasionat de partea de social media, evenimentul Webstock este o alegere buna. Se va transmite si online in caz ca nu poti ajunge. #webstockro 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.