Multa lume se intreaba care este scopul sau in viata. Scopul meu este sa ma descopar pe mine. Vreau sa impartasesc descoperirile mele, si as vrea sa aflu despre descoperirile altor oameni. Nu stiu daca e valabil pentru fiecare, dar pe mine fiecare calatorie intr-o a numita locatie, a fost si o calatorie in interiorul meu, am descoperit despre mine lucruri care pur si simplu ma lasau mut de uimire, unele placute, altele mai putin. Nimeni nu-i perfect.

Vreau sa impartasesc ganduri, sentimente, impresii si experiente, si mai vreau ca aceste lucruri sa inspire lumea sa isi urmeze pasiunile, sa le imbine cu acea activitate care le aduce venituri, unii o numesc munca, altii doar o alta pasiune 🙂

In ultimii 3 ani am avut o perioada extrem de propice calatoriilor peste mari si tari. Totul a inceput cu un anunt “Friends bring friends” in cadrul companiei unde lucrez, Alvarion. Se ivise o pozitie de Customer Support. Initial am vrut sa recomand un prieten pentru jobul acesta. Am avut inspiratia, sa ma duc la o cafea. Cand m-am intors si m-am uitat la job din nou, mi-am dat seama ca jobul este pentru mine, era exact ceea ce imi doream … sa calatoresc. Asa ca n-am mai stat pe ganduri, am vorbit cu managerul de atunci de la departamentul de CS si dupa cateva interviuri interne eram mutat.

Ceea ce a urmat e pur si simplu magie. Am reusit sa imbin munca cu una din pasiunile mele, calatoriile. Acum cand scriu aceste randuri, am vizitat cel putin cate o tara de pe fiecare continent, mai putin Antarctica. Voi descrie cat de detaliat  imi aduc aminte, si cat mai obiectiv experientele traite in calatoriile facute, prezentand si partile bune si partile rele, asa cum le vad eu. In plus voi scrie despre noi experiente si pasiuni.

Un intreg capitol il voi dedica calatoriilor prin Romania, pentru ca odata cu fiecare calatorie intr-o tara straina, ma indragostesc si mai mult de Romania, prin ceea ce reprezinta tara noastra si mai ales prin potentialul pe care il vad calatorind prin tara. De multe ori cand ma intorc din vreo calatorie intr-o tara indepartata simt ca m-am intors intr-o tara curata, unde traficul din Bucuresti e chiar lejer. Sincer avem mai multe posibilitati de dezvoltare decat 80 % din populatia globului.

Traiesc cu speranta ca acest blog va aduce plus-valoare celor care il citesc, va oferi o sursa obiectiva de informatii pentru cei care doresc sa calatoreasca, si va fi o sursa de inspiratie, pentru a trai viata cu pasiune. Cred ca numai lucrurile facute din pasiune, pot intr-adevar sa ne ajute pe toti.

One Reply to “Traiesc, calatoresc, descopar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.